Flashback friday

Tisha is drachtig!

IMG_1238Onze hond Tisha is drachtig! Tussen de 18e en 25e augustus verwachten we de geboorte van enkele super schattige puppy’s. De papa’s zijn onze jongste honden: Toby en Blacky. In dat bericht stelde ik ze aan jullie voor en gaf ik ook links mee naar prachtige foto’s van onze honden mét kalfjes! Het is meer dan 11 jaar geleden dat er hier op de boerderij puppy’s zullen geboren worden. Op 15 mei 2008 zagen BumbaMilo en Bavo het levenslicht, zoontjes van onze onze allereerste hond Dora. Hoe klein een puppy is, vertelde en toonde ik op 3 juni 2016, in Hondenpup versus babyreuzenpanda. Toen beviel panda Hao Hao voor de eerste keer, op 9 augustus voor de tweede keer, ditmaal zelfs van een tweeling! Wij wachten hier vol spanning af hoeveel kleintjes Tisha op de wereld zal zetten!

Tisha zelf was echt een super schattige puppy, toen ze hier eind juli 2014 aankwam. Daar heb ik eerder al foto’s van gepubliceerd, zoals in Little Tisha bijvoorbeeld. Toen ze klein was, zat ze geregeld bij me op de tractor terwijl ik aan het voederen was. Ze heeft haar karakter, maar kan echt heel lief en zacht zijn, zeker met ouder worden.

Tisha werd hier niet alleen door ons maar ook door de andere honden goed ontvangen. Het was heel even wennen, maar enkele dagen later waren ze samen aan het ravotten op het gazon. Hier staat ze op de foto met Bavo.

IMG_7214

Bumba, Bavo en Milo hadden elkaar om met op te groeien en te ravotten. Toen ze een maand oud waren, deden ze dat al volop, super schattig met hun korte pootjes. Dora was een erg goede mama, die altijd in de buurt was en zelfs meespeelde, ook al was zij 9 jaar.

DSC04991DSC05746

Tisha is 5 jaar en een echte boerderijhond! Nu moeten we haar af en toe zeggen om het rustig aan te doen, met haar bolle buik. Daarnaast is ze ook een echt topmodel… Ze poseerde al meerdere malen voor m’n lens, zoals bijvoorbeeld ook op een prachtige winterdag in 2016 en op een zonnige dag in de lente van datzelfde jaar. De laatste foto’s die ik bij de categorie Foto van haar postte zijn die met kalf Ukje in Klein maar dapper.

IMG_9047

3 gedachtes over “Tisha is drachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s