Foto

Tisha en haar puppy’s

Op 2 augustus bracht ik jullie vol euforie het blijde nieuws: Tisha is drachtig! Onze lieve hond was op haar vijfde voor het eerst zwanger. Ik vertelde toen dat de puppy’s tussen 18 en 25 augustus zouden geboren worden. Het werd uiteindelijk 21 augustus: tussen 20 en 24 uur kwamen 8 super kleine, schattige pupjes ter wereld. Na een paar dagen is er één kleintje gestorven, een reutje. De andere 3 reutjes en 4 teefjes groeiden heel erg goed en na een goeie 8 weken verlieten de laatsten de boerderij op 26 oktober. Ik heb uiteraard enkele prachtige foto’s! Ik toon ze in chronologische volgorde, zodat jullie hun geweldige evolutie zien!

De twee foto’s van mijzelf werden genomen door fotograaf Marcel Van Coile. Hij kwam foto’s nemen voor het #WeLoveLivestock magazine, dat werd verdeeld door Brussels Livestock Show op Agribex.

4 gedachtes over “Tisha en haar puppy’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s