Flashback friday

Hallo Toby en Blacky!

We hebben er twee nieuwe honden bij: Toby en Blacky! Onze boerderij is dus onmogelijk nog ongemerkt te betreden want we worden gewaarschuwd door vijf blaffende honden. Vijf ja! Nóg twee honden erbij, denken sommigen misschien, maar op onze oudsten begint intussen wel wat sleet te komen. Milo en Bavo werden in mei namelijk tien jaar. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk niet zo oud worden als hun moeder, onze allereerste hond Dora. Zij haalde de leeftijd van zeventien jaar! Net als Dora zijn onze twee nieuwe schatjes rasechte boerenfoxjes. De eerste foto’s van hen én nog enkele links naar heerlijke hondenfoto’s die ik eerder postte, vinden jullie verder in dit bericht.

Op de eerste foto zien jullie Toby en Blacky in volle actie, al spelend vechtend. Toby is de puppy bovenop Blacky. Ze zijn allebei redelijk wit, maar Blacky heeft het meeste zwart en geen bruin, vandaar dus Blacky – en is dat nu geen geweldige hondennaam? Toby is wat kleiner en lichter én daarom de snelste van de twee. Zijn naam kreeg hij naar de eerste hond die onze mama vroeger als kind had – en het is toch ook een topnaam?

IMG_6505_1

Op de tweede foto krijgen jullie onze vijf honden samen te zien! Zo’n toffe bende, niet? Oké ja, we legden ze wel een beetje bij elkaar, niet met Milo zijn volle goesting, maar hij is er ook graag bij hoor. We zijn super verrast dat ze elkaar allemaal redelijk goed aanvaarden. Dat belooft dus voor nog meer geweldige hondenfoto’s!

IMG_6464_2

Maar niet alleen hondenfoto’s, want als het fotomodellen zoals onze oudere honden worden, dan krijgen jullie nog veel foto’s van hen mét kalfjes te zien! Ik geef alvast nog enkele links mee, zodat jullie al kunnen beginnen verlangen naar méér…

6 gedachtes over “Hallo Toby en Blacky!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s