Flashback friday

Milo en Bavo zijn tien jaar!

DSC03171Onze honden Milo en Bavo vierden op 15 mei hun tiende verjaardag! Ze worden oud – en wij dus ook! Ik herinner me nog goed hun geboortedag… Het was een beetje paniek want de pups wouden niet komen. Hun moeder Dora, een boerenfox, was gedekt door een bordercollie en de puppy’s waren dus waarschijnlijk te groot. Uiteindelijk is ze bij de veearts bevallen van zes pups, waarvan de helft het niet gehaald heeft. Milo, Bavo en Bumba mochten ’s anderendaags de dierenkliniek verlaten en werden thuis verwend door Dora én door ons. Wat een mooie tijd!

Ik heb al enkele keren blogs geplaatst over onze honden, ze maken dan ook een heel belangrijk deel uit van ons leven en van de boerderij. De superschattige puppyfoto van hierboven postte ik bijvoorbeeld op 3 juni 2016 al eens, toen ik Hondenpup versus babyreuzenpanda schreef. Ik was gefascineerd door de geboorte van Tian Bao en maakte dus een interessante vergelijking.

Hun moeder Dora was al negen toen ze de puppy’s ter wereld bracht. Onze allereerste hond werd uiteindelijk meer dan 17 jaar, zoals ik op 5 augustus 2016 meldde, kort na haar overlijden. Aan broertje Bumba heb ik ook al een bericht gewijd, hij werd nog geen drie jaar. Hopelijk hoef ik van Milo en Bavo niet meteen een afscheidsbericht te plaatsen, ze stellen het toch nog goed op hun tien jaar! Alhoewel, Bavo heeft al wat last van zijn heupen: te veel putten gegraven op de weide denk ik! Ze worden wel jong gehouden door het kleinste geweld, genaamd Tisha. Maar zij wordt ook al vier in juni!

Het waren toch mooie tijden, toen ze klein waren. Ik heb een heleboel foto’s genomen in mei en juni 2008 want het was zo schattig! Zeg nu zelf…

Vorig jaar probeerden we met Tisha eens te kweken maar het was niet echt geslaagd: het koppeltje kwam niet overeen. We zullen zien in de toekomst!

6 gedachtes over “Milo en Bavo zijn tien jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s