Foto

Op een prachtige winterdag

De categorie “Foto van de maand” heb ik sinds enkele weken aangepast naar “Foto”. Nu zal ik wanneer ik zelf wil verschillende foto’s plaatsen: soms een fotoverslag van een gebeurtenis, soms gewoon enkele beelden vanop de boerderij… Zo heb ik nu een paar foto’s van enkele beestjes voor jullie. Het was gisteren een prachtige winterdag en ik moest gewoon mijn kodak uithalen. Tisha was een fantastisch model! Maar ook het jongvee deed hun best. Ik kan zo lang naar hen kijken en foto’s nemen van hun (gekke) gedrag. Kleine dingen die m’n dag maken!

4 gedachtes over “Op een prachtige winterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s