Flashback friday

Little Tisha

Onze jongste hond, Tisha, geboren op 3 juni, is nu een jaar bij ons. Op deze Flashback Friday wil ik een van de eerste foto’s van mij met haar tonen, op 26 juli 2014. De foto straalt puur geluk uit. Ik kan me het leven zonder een hond niet voorstellen, ze geven je zoveel liefde, en dat elke dag! In de voormiddag, wanneer ik de voedergangen opveeg, is kleine Tisha altijd rond mij. Ze rijdt ook af en toe mee met de verreiker, al is dat niet altijd even makkelijk. Als we buiten zijn, lopen onze honden altijd rond ons gat. Als we binnen zijn, liggen ze te wachten op het gazon of op het terras. ’s Avonds tijdens de koeien verzamelen en melken zijn ze er altijd bij. Zonder hen ontbreekt er iets. Zij maken ons leven, onze boerderij compleet!

IMG_6965

4 gedachtes over “Little Tisha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s