Het boerenleven

Uitslag YouFarm International Video Contest

Half juni heb ik jullie m’n filmpje voorgesteld waarmee ik mee deed aan de YouFarm International Video Contest. Ik vroeg jullie ook te stemmen want de 10 video’s met de meeste punten zouden al zeker door de internationale jury bekeken en beoordeeld worden, samen met 20 andere video’s. Op vlak van aantal stemmen stond ik op plaats 13, maar m’n video werd toch toegevoegd aan de shortlist van 30 video’s die de jury zou bekijken. M’n blogbericht van toen kan je hier nog eens herlezen.

Gisteren werden de resultaten – al wist ik wel al dat ik niet de eerste prijs had gewonnen – bekend gemaakt: m’n video “A day on our dairy farm” werd derde! Van 44 deelnemers uit 20 landen op plaats 3 eindigen, wauw, daar ben ik wel heel tevreden om en trots op! Dat is de bronzen medaille hé, dat is brons, wow! Jullie kunnen bekijken wie won of m’n video herbekijken op de website https://www.youfarm.international/

We have a winner

Hierboven kunnen jullie het filmpje (nog eens) bekijken. Om te zien wat ik uiteindelijk won, kunnen jullie dan weer hier klikken! Het was niet te min, die prijs!

4 gedachtes over “Uitslag YouFarm International Video Contest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s