Video, Wist je?

Wist je dat koeien slechts zo’n 20 minuten per dag slapen?

Deze week heb ik enkele filmpjes gemaakt in de melkveestal. Ik kwam ook een slapende koe tegen en dit wou ik jullie tonen. Want wisten jullie dat een koe slechts zo’n 20 minuten per dag slaapt? Ze ligt wel zo’n 14 uur per dag neer, maar dan zit ze meestal rond te kijken en is ze aan het herkauwen. Echt slapen, met haar ogen dicht, doet ze dus maar een klein half uurtje. In het filmpje krijg je een slapende koe te zien… en dan wordt ze wakker. De koe rechtover haar zie je gewoon neer liggen.

11 gedachtes over “Wist je dat koeien slechts zo’n 20 minuten per dag slapen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s