Foto

Tisha op een zonnige dag

Met het wisselvallige weer van dezer dagen, is het zoeken naar de zon. Jammer, maar het is nu zo en we kunnen er niets aan veranderen. Gelukkig heb ik nog foto’s die de zon weer even tevoorschijn halen. Die me doen hopen dat het snel terug betert. Foto’s van onze jongste hond Tisha die aan het spelen is op het gazon, en aan het genieten van de zon. Het is maar iets kleins, onze honden op het groene gras in een stralende zon zien liggen, maar het maakt me altijd gelukkig. In april vorig jaar toonde ik al enkele soortgelijke foto’s.

Afgelopen winter nam ik trouwens foto’s van Tisha in het witte gras. Zij is altijd een topmodel.

Hieronder komen nu de foto’s die ik op afgelopen 12 april heb genomen. Ik zou meer moeten gewoon even m’n Canon vastnemen, want op enkele minuten kunnen er heel wat mooie plaatjes worden vastgelegd.

6 gedachtes over “Tisha op een zonnige dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s