Video

Voederen

Vorig jaar schreef ik alle stappen van het voederen uit, met heel wat foto’s om het mooi te tonen. Nu heb ik m’n videocamera eens meegenomen tijdens een voederbeurt. Ik had heel wat videomateriaal maar om het boeiend te houden, heb ik veel geknipt en veel versneld zodat het in een goeie drie minuten mooi samengevat getoond wordt. Best in HD bekijken.

Ik voeder wel een beetje anders, maar de grote lijnen zijn nog steeds gelijk. UPDATE Sinds september 2016 worden nu ook voederbieten gevoederd, hiervan maakte ik ook een filmpje.

31 gedachtes over “Voederen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s