Throwback thursday

Tisha by my side

Onze hondjes zijn echte boerderijhondjes, dat toonde ik nog met verschillende foto’s in november. Ze zijn altijd bij ons tussen de koeien of elders op de boerderij terug te vinden. Zo liep ik gisteren rond de middag met onze hond Tisha de ligboxen te kuisen. Ik was een foto aan het nemen van een koe en Tisha was jaloers. Ze kwam op mij springen. Ze kan zo echt met haar poot op je zitten tikken… Zo lief en schattig. We hebben dan maar een selfie van ons genomen. Toen ik de foto’s op m’n smartphone zag, moest ik denken aan een paar selfies die ik enkele jaren terug van ons had genomen.

Ik wist dat ze er goed op leken. Ik dacht dat ze al online stonden, want ik nam ze toen ik de foto’s nam voor het bericht Koesignalen – Bronst of tochtigheid. Maar ze waren daar niet terug te vinden, wel op m’n harde schijf. Ik maakte er een mooie collage van, die ik hier graag met jullie deel. De foto’s dateerden uit januari 2016, 5 jaar geleden dus! Tisha was toen 1,5 jaar oud, nu wordt ze in juni 7 jaar! Ik was er toen nog maar 24, amai. Al zie ik er nu nog redelijk goed uit. :p Nog niet zo heel veel verschil met toen. 😉

Tisha verscheen al meerdere keren op m’n blog: met puppyfoto’s in Little Tisha (2015) en Hondenpup versus babyreuzenpanda (2016). Als fotomodel in Op een prachtige winterdag en Tisha op een zonnige dag (2016). In 2019 werd ze voor het eerst drachtig en die puppy’s waren super schattig! Uit haar tweede en laatste nest (3 maart 2020) hielden we een reutje, dat werd ons allerliefste Jefke. We zijn heel gelukkig met onze vijf schatten van honden: Bavo, Toby, Blacky, Tisha en Jefke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s