Throwback thursday

5 jaar melken met onze carrousel

2018-11-171Op 29 januari was het 5 jaar geleden dat we voor de eerste keer met onze carrousel molken! Al elke verjaardag heb ik met jullie gevierd, telkens met andere foto’s en verhalen. In dit bericht kom ik daar allemaal eens op terug, maar ook heb ik een nieuw verhaal. Want op die vijf jaar hebben er al heel wat verschillende koeien meegedraaid, maar telkens was er één constante, in het midden van onze carrousel, daar stond en staat een mand… met onze honden in!

De eerste verjaardag vierde ik met één foto: de eerste koe die werd gemolken met onze carrousel! Ik vertelde over hoe alles precies in zijn werk ging.

IMG_1085

De tweede verjaardag toonde ik foto’s van de glaasjes cava die we dronken na die eerste melkbeurt. We vierden dat alles goed verlopen was!

IMG_1120

De derde verjaardag deelde ik foto’s van de voorbereidingen die 29e januari van 2014. Maar vooral postte ik een video van die eerste keer!

De vierde verjaardag, vorig jaar, wou ik terug nog wat nieuws laten zien over onze carrousel. Daarom deelde ik toen de kengetallen voor melkproductie, die na elke melkbeurt kunnen worden opgevraagd. Maar ik had ook nog foto’s: hoe we de muren van het carrouselgebouw van enkele laagjes coating voorzagen.

IMG_0831

Voor de vijfde verjaardag van onze carrousel heb ik dus enkele foto’s van onze honden! De oudste is nog met onze Dora, genomen op 5 mei 2014. Die van Milo en Bavo werd genomen op 17 februari 2015. Vervolgens eentje van Milo en Bavo met Tisha, op 23 juli 2017. De laatste is de allermooiste: met vijf in één mand! Onze kleintjes Toby en Blacky kropen nog bovenop de anderen erbij, op 17 november 2018. Momenteel zijn ze nog een stukje gegroeid en is het krap geworden, maar met deze weersomstandigheden hebben ze het nu lekker warm!

Het is leuk om zoveel foto’s en herinneringen te hebben, en ze dan eens samen in een bericht te zetten. Op deze manier gaan ze nooit verloren!

UPDATE: Lees hier over 6 jaar melken met onze carrousel!

9 gedachtes over “5 jaar melken met onze carrousel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s