Geen categorie

Facebookpagina online

Sinds enkele dagen heb ik eindelijk een Facebookpagina aangemaakt: De avonturen van een boerenmeid. Op deze manier zou ik nog meer mensen willen bereiken. De bedoeling is dat ik op deze pagina regelmatig laat weten wanneer er iets op m’n blog/website verschijnt. Ook deel ik af en toe foto’s of berichten die eerder verschenen, zodat deze ook eens terug in de kijker komen. Verder krijgen jullie te zien hoe de pagina er momenteel uit ziet, maar liken en volgen is de boodschap!

Pagina

Als profielfoto koos ik de header van m’n blog omdat deze heel gekend is. Die foto is wel al vier jaar oud, maar ik lijk er toch nog grotendeels op. Als omslagfoto koos ik voor één van de momenten van 2018: ons vijfgeslacht. Bij info staat een foto waar ik samen met m’n favoriete beestjes op sta: Bex en Becky. De tekst die er te lezen staat, geef ik jullie hier nog mee:

“Op 15 januari 2015 creëerde ik m’n blog of website De avonturen van een boerenmeid. Via dit medium kon ik al m’n passies samenbrengen: het boerenleven, fotografie, schrijven, mooie plaatsen… Ik vond een erg passende blognaam want het gaat om allerlei avonturen die ik, een boerenmeid, beleef. Veelal gebeurt dat op de boerderij, maar ook daarbuiten. Via deze Facebookpagina laat ik iedereen regelmatig weten wanneer er iets op m’n website verschijnt. Ook deel ik af en toe foto’s of berichten die eerder verschenen.

Iedereen mag weten hoe het er aan toe gaat op onze koeienboerderij. Ik vind het belangrijk dat jong en oud kan zien hoe we werken op ons modern melkveebedrijf, want daar bestaan te veel misvattingen over. Ik deel boeiende verhalen en interessante weetjes maar ook vertederende foto’s en toffe video’s. Ik probeer jullie op een amuserende manier iets bij te leren over koetjes en kalfjes, over vanwaar melk komt. Aangevuld met foto’s van vroeger (op en naast de boerderij) én leuke reisverhalen, want reizen doe ik ook graag.”

3 gedachtes over “Facebookpagina online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s