Foto

Prettige feestdagen!

We zijn vandaag al 24 december! Tien dagen geleden gaf ik jullie een voorsmaakje van m’n kerstfoto’s. Ik beloofde die vandaag te publiceren, dus hier ben ik, samen met m’n wensen: geniet allemaal van de feestdagen! Het is de laatste dagen, zelfs weken, dan wel enorm grijs, het is aan ons om er warme en lichtrijke feesten van te maken. Vergeet zeker niet dat dit al in de kleine dingen zit… Zoals de foto’s die ik jullie nu zal tonen, die zijn vrolijk en hartverwarmend! Vorig jaar wenste ik jullie Merry Christmas! met foto’s van een kalfje met een kerstmuts, dit jaar gebruikte ik een slee in de sneeuw. Niet zo makkelijk, maar het leverde wel heel erg fijne foto’s op! Prettige feestdagen!

IMG_7275_1IMG_7311_1IMG_7352_1IMG_7359_1IMG_7371_1IMG_7376_1IMG_7393_1IMG_7450_1

12 gedachtes over “Prettige feestdagen!

  1. Aan de ganse familie en tante Irma : beste kerstwensen en een fantastisch, gezond Nieuw Jaar gewenst met veel geboorten op de boerderij. En voor jou Julie : hopelijk mogen we nog veel “nieuws” lezen. Doe zo voort 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s