Foto

Happy Christmas time!

Het is alweer 24 december! Net als vorig jaar en het jaar ervoor post ik vandaag enkele leuke kerstfoto’s van onze diertjes! Met deze foto’s stuur ik jullie warme wensen vanop de boerderij. Warm was m’n thema want ik deed enkele dieren een rode sjaal om. Hieronder de prachtige foto van onze vijf hondjes: Milo met de kerstmuts, de kleintjes Toby en Blacky, Bavo met de sjaal en ons topmodel Tisha. Verder krijgen jullie er nog enkele, maar ook topkoe Becky en kalfje Pluisje deed ik de sjaal eens om. Happy Christmas time, everyone!

IMG_7247_1_463IMG_7206IMG_7261IMG_7282IMG_7346_2IMG_7012IMG_7027IMG_7074IMG_7077

2 gedachtes over “Happy Christmas time!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s