Foto

Merry Christmas!

Vanavond beginnen de feestdagen echt! Ook wij hebben er zin in: in al het lekkers, in de sfeer, in onze fantastische familie… Al zullen we wel tijdig eens een kijkje moeten gaan nemen in de stal want we zitten net met heel wat kalvingen. Niet zo erg (als alles goed loopt) want veel kalvingen wil (hopelijk) zeggen veel melk! Enkele kleine kalfjes op de boerderij zijn deze week fotomodelletjes geweest. Ik heb van hen kerstfoto’s gemaakt, naar een idee van een veel betere fotografe dan me, Danae Bauer, beter gekend als Farmgirl Photography. Zij deed het met 6 kalfjes, ik vond het met 3 al een hele opdracht! Onze hondjes deden wel ook een paar keer mee, net zoals in oktober voor werelddierendag. Het leverde geweldige plaatjes op, al zeg ik het zelf. Kijk verder zeker naar alle zestien foto’s. Ik wens jullie allemaal een zalig kerstfeest!

img_3689-2

10 gedachtes over “Merry Christmas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s