Foto

Werelddierendag

img_1679Vandaag is het Werelddierendag! Alles draait hier op de boerderij om de dieren, zij worden elke dag verwend! Ik heb op deze dag wel eens de tijd genomen om foto’s te nemen van enkele beestjes. Het gisteren geboren kalfje mocht zeker eens in de spotlight gezet worden want het is een prachtig en bijzonder vaarsje! Onze honden en kat waren ook van de partij. Geniet zelf van alle plaatjes…

UPDATE Waarom het zo een bijzonder vaarsje is, kunnen jullie intussen hier lezen. Hoe Hannelore er als koe uit ziet, kunnen jullie dan weer ontdekken in Joke en Hannelore, een bericht van 20 december 2018. Op 3 augustus 2019 stierf Hannelore compleet onverwacht, waarschijnlijk door iets aan haar hart of longen.

12 gedachtes over “Werelddierendag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s