Foto

Rood kalfje in de spotlight

Afgelopen weekend liet ik met het mooie weer een jong kalfje eens uit haar hok om enkele foto’s te nemen. Het was een bijzonder kalfje, dat intussen de naam Roza kreeg, want het is nog eens een rood kalfje! Rood klinkt misschien raar, want wij zeggen ook bruin, maar officieel staat er op het identificatiedocument wel rood. Sinds een jaartje hebben we namelijk terug een jonge rode stier voor bij de vaarzen. Roza was het eerste kalfje van hem, uit een zwarte mama die drager was van de roodfactor. Hopelijk binnenkort ook nog eens een kalfje met de Telstarfactor. Maar eerst tijd voor de prachtige foto’s! De mooiste is die van Roza die haar hoofdje op slapende Milo legt, zoals jullie hieronder zien. Maar er zijn nog meer foto’s…

IMG_5653

Kalfjes en honden samen zorgen steeds voor geweldige foto’s, zoals vorig jaar op Werelddierendag.

8 gedachtes over “Rood kalfje in de spotlight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s