Flashback friday

Werchter Boutique 2018

Vorig jaar op 16 juni 2018 gingen m’n beste vriendin Angela en ik naar Werchter Boutique. We hebben samen al heel wat concerten en festivals beleefd, waarover ik al enkele keren schreef. Zo deden we eens twee dagen na elkaar zot: op 1 februari 2017 gingen we naar Bastille in het Antwerpse Sportpaleis, op 2 februari gingen we naar de MIA’s in het Brusselse Paleis 12. Ik postte er het bericht met toepasselijke titel Je leeft maar één keer over. M’n eerste festival beleefde ik ook met Angela, in Londen dan nog wel: EDC London 2013. Ik vergeet nooit hoe geweldig Avicii daar was! Twee jaar terug beleefden we een magische dag op Tomorrowland. Zoiets had ik nog nooit gezien! Nog een onvergetelijk optreden: Adele Live 2016. Haar stem en songs zijn tijdsloos! Maar in dit bericht dus enkele foto’s en de hoogtepunten van Werchter Boutique 2018.

De entree zag er al feestelijk en kleurrijk uit, dat beloofde! Het was trouwens een mooie, zonnige dag, die 16e juni van 2018, daar in Werchter.

WB 1 entree

In de namiddag stonden verschillende bekende acts op het podium: Tom Odell, Jessie J en Years & Years. Tom Odell scoorde in 2012 een monsterhit met Another Love. Niet echt feestelijke songs maar een mooie opwarming werd het wel. Jessie J heeft meerdere nummer 1 hits op haar palmares staan: Price Tag, Domino en Bang Bang. Ze passeerden allemaal de revue en we konden dus beginnen dansen! Years & Years is een Britse band die in 2015 doorbrak met King. Voor ons waren die live niet echt een meerwaarde. Tijd om rond te slenteren, te eten en te drinken.

WB 2 Tom OdellWB 3 Jessie JWB 5 Years & Years

Zo kwamen we ook Niels Destadsbader eens tegen. Iedereen ging er met op de foto, wij hadden genoeg met een foto van ver.

WB 4 Niels

Hét hoogtepunt van de dag was Bruno Mars! We zagen hem eerder, op 17 oktober 2013, al eens aan het werk. Werk is een groot woord, bij Bruno is het altijd feest! Hoe kan het ook anders met swingplaten als Marry You, Treasure en 24K Magic. Ook zijn rustigere nummers kent iedereen van A tot Z: Just the Way You Are, Grenade en When I Was Your Man. Bruno maakte onze dag toch wel! Zo werd Werchter Boutique met een knaller afgesloten!

WB 6 Bruno Mars

Voor het lijstje met al de muziekevenementen waar ik bij was, klik hier. Daar (en nu ook hier) kun je ook doorklikken naar een bericht over de band The Script, die m’n hartje ook sneller doet slaan!

3 gedachtes over “Werchter Boutique 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s