Flashback friday

Je leeft maar één keer

In het begin van de week ben ik er op uit geweest met m’n beste vriendin Angela. We zijn gaan eten, hebben veel bijgepraat en zijn ook naar de cinema geweest. Op een maandag, omdat het in het weekend niet paste en ook gewoon omdat het kan. Je leeft uiteindelijk maar één keer. Vorige maand zijn we zelfs twee keer in het midden van de week op stap geweest. Naar twee shows die we allebei niet wouden missen.

Op 1 februari zakten we af naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daar trad Bastille op met hun Wild Wild World Tour. Het is niet dat we hevige Bastille fans waren maar we wouden nog eens naar een concert – het was toch al van in juni geleden, toen zagen we Adele. Bastille heeft enkele erg gekende nummers – Pompeii en Things We Lost in the Fire doen zeker een belletje rinkelen – die we wel goed vonden, dus waagden we het erop. Het was het zeker waard! Ik was van begin tot einde helemaal meegezogen door de band. Meeslepende melodieën, veel afwisseling, interessante en oprechte interactie met het publiek… Voor mij was het optreden enorm geslaagd! Ik kan songs beginnen opsommen, maar ik vond er zo veel goed. Misschien toch enkele: Oblivion, The Draw en The Currents bijvoorbeeld, maar ook Blame, Send Them Off! en Good Grief. De band bestaat trouwens nog maar sinds 2010 en heeft twee albums uitgebracht: Bad Blood en Wild World.

2017-02-01 Bastille 3

Op 2 februari waren het de MIA’s en aangezien er afgelopen jaar zo veel Vlaamse artiesten in de hitlijsten scoorden, wouden we toch ook op dit muziekfeest aanwezig zijn. Nu was the place to be Paleis 12 in Brussel. Laura Tesoro, Emma Bale, Stan Van Samang, Tourist LeMC, Netsky en Lost Frequencies zagen we allemaal de revue passeren. Grote winnaar van de avond was de band Bazart. Zeker verdiend want hun hits Chaos, Nacht en Goud blijven in je hoofd zitten, of je het nu wil of niet. “Ik weet niet of ik de avond haal”, “Ik kijk over m’n schouder naar jou” en “Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel” staan voor altijd in ons geheugen gegrift.

Die eerste week van februari kon m’n geluk trouwens blijkbaar niet op… Op de laatste ticketsale van Tomorrowland kon ik dagtickets bemachtigen! Zo zot! Na jaren van dromen kan ik dat fantastische festival op m’n bucketlist aanvinken. Angela en ik kijken er enorm naar uit! Het wordt ons tweede festival samen, na de eerste editie van Electric Daisy Carnival in Londen, op 22 juli 2013. Daar zagen we onder andere Alesso, Steve Angello, Tiësto en Avicii. Ik vind het echt geweldig dat ik deze zomer naar Tomorrowland ga en ik vind het nog geweldiger dat ik zo’n fantastische vriendin heb om er met naartoe te gaan! Een vriendin waarmee ik echt zo veel onvergetelijke momenten beleef! En dit al meer dan 10 jaar lang!

IMG_6336

7 gedachtes over “Je leeft maar één keer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s