Throwback thursday

A day on our dairy farm, vier jaar later

Het is vandaag vier jaar geleden dat ik de grootste stukken filmde van m’n video waarmee ik deelnam aan de YouFarm International Video Contest. “A day on our dairy farm” kunnen jullie hieronder nog eens bekijken. M’n filmpje werd uiteindelijk bekroond met de bronzen plaats! Een medaille kreeg ik niet, wel een prachtige videocamera. De uitslag geef ik jullie verder in dit bericht ook nog eens mee.

Wanneer ik de vier jaar oude video – die intussen al 184 268 keer bekeken werd – nog eens opnieuw zie, moet ik lachen. Het blijft raar om jezelf zo bezig te zien en vooral horen. Maar ik ben er nog steeds trots op! Altijd fijn om eens een uitdaging aan te gaan, grenzen te verleggen. Ik zie ook vooral dat ik verouderd ben, het jeugdige is eraf nu. Koe Becky is ook geen jonge koe meer want intussen bijna dubbel zo oud als toen: in augustus wordt ze acht jaar! Onze melkveestal en onze carrousel zijn volop in gebruik en dat zie je nu wel. Meer stof en meer stront, maar alles marcheert nog goed! Ook de machines in het gras en voor het voederen zijn gelijk gebleven, al is er hier en daar al werk aan geweest.

We have a winner

De uitslag laat ik hier ook nog eens blinken. M’n derde plaats – dat is brons! – leverde me uiteindelijk een videocamera op, waarmee ik intussen 44 video’s heb gemaakt. Deze zijn allemaal op m’n YouTube kanaal en hier op de blog verschenen. M’n laatste video, Vers gras voederen, verscheen op 24 mei en plaats ik hieronder nog eens. Over het verse gras voederen schrijf ik binnenkort trouwens nog een blogbericht.

Tenslotte… In april postte ik het bericht Een dag in het leven van… met foto’s van een dag op de boerderij, genomen door een student journalistiek. Ook eens het bekijken en lezen waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s