Flashback friday

M’n eerste festival: EDC London 2013

De festivals zijn volop bezig. Ikzelf heb er in m’n leven al twee gedaan, allebei in Londen dan nog wel! Naar concerten ga ik wel regelmatig, veelal in het Sportpaleis, zoals in februari toen ik Bastille zag. Bijna altijd met m’n beste vriendin Angela want we zijn gek op muziek! Binnen enkele weken beleven we samen een droom: een dag Tomorrowland! Ik ben niet zo’n festivalganger maar daar wou ik toch eens geweest zijn. M’n eerste festival dateert van 20 juli 2013: Electric Daisy Carnival in Londen. Daar wou ik vandaag eens naar terug gaan want ik had nog enkele filmpjes. Het zijn wel slechte beelden want bewogen en geluid niet altijd even goed. Maar I Could Be The One en Wake Me Up waren, zijn geweldige songs! Avicii was top!

IMG_6336

8 gedachtes over “M’n eerste festival: EDC London 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s