Flashback friday

The Starlings @ Ghelamco Arena

In de zomer ga ik graag eens naar een muziekfestival. Zo ging ik in de zomer van 2017 naar Tomorrowland (werkelijk indrukwekkend) en in de zomer van 2018 naar Werchter Boutique (met Bruno Mars als hoofdact). Telkens met m’n alltime best friend Angela. Met haar deel ik de grote passie voor muziekevenementen. Ook dit jaar zouden we terug naar Werchter gaan om Taylor Swift live te zien, een droom! Jammer genoeg geen droom die dit jaar zal uitkomen. COVID-19 beheerst nog altijd de wereld. Gelukkig vonden we wel iets anders om deze zomer te beleven…

In de Ghelamco Arena worden namelijk deze zomer de Arena Zomer Concerten georganiseerd. Coronaproof want in openlucht, op afstand van elkaar en in beperkte kring. Mondmaskers zijn verplicht bij binnen- en buitengaan.

Om de spits af te bijten stonden op vrijdag 10 juli The Starlings op het podium. Kato en Tom wouden wij wel eens graag aan het werk zien en dus bestelden we tickets! Zo konden we deze zomer toch nog van muziek en festivalsfeer genieten. En dat deden we met volle teugen…

Het was een unieke ervaring, zo’n optreden in een grote voetbalarena. Misschien een beetje leeg en kil op foto te zien, maar in het echt was er zeker sfeer! Het weer hadden we allesinds mee: het was een mooie zomeravond met rond de 23 °C.

The Starlings waren echt goed! Mine en Little Submarine kent intussen iedereen en die songs blijven ook prachtig! Maar ook nieuwe liedjes vanop hun – intussen gouden – plaat Don’t Look Back maakten indruk! Vooral Die Happy is – ondanks de titel – een song die ons vrolijk maakte!

If we die young, I wanna die happy.

5 gedachtes over “The Starlings @ Ghelamco Arena

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s