Flashback friday

Adele Live 2016

ADELE LIVE 2016! Afgelopen woensdag was ik er bij in het Sportpaleis! Samen met m’n beste vriendin Angela en haar moeder, wat waren we zo blij! Nadat we in december in extremis aan tickets waren geraakt, was het nu eindelijk zover en konden we haar live aan het werk zien. Wat een straffe madam! Zo’n ongelooflijke stem, niet normaal! Het begon indrukwekkend met Hello, en het niveau bleef hoog toen al haar klassiekers de revue passeerden: Skyfall, Make You Feel My Love, Chasing Pavements, Someone Like You, Set Fire to the Rain en Rolling in the Deep. Ook de nummers van haar laatste album 25 stelden niet teleur: Million Years Ago (volledig akoestisch), Send My Love (To Your New Lover), When We Were Young… Een topconcert! Het is niet hetzelfde als in het echt, maar ik heb enkele foto’s voor jullie…

Ik schreef eerder een blogbericht over topconcerten, waarin ik ook vertelde over het bekomen van onze Adele tickets.

7 gedachtes over “Adele Live 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s