Flashback friday

Avicii voor altijd

Iedereen heeft het intussen vernomen: de Zweedse top-dj Avicii is overleden. Heel jammer vind ik want het was een geweldige man! Zijn muziek was, nee is, echt zo om van te genieten. Wake Me Up was dé zomersong van 2013 en bleef voor mij één van de beste songs ooit. Ook Hey Brother, Addicted to You, I Could Be The One, Levels en de recentere Without You en Lonely Together zijn toppers. Ik ben al enkele jaren “fan” en zal zijn muziek blijven beluisteren. Door zijn True cd op te leggen, die ik van toen hij uitkwam liggen heb, of door enkele kliks op YouTube. Of door eigen beelden…

Want ik had het genoegen om hem twee keer live te mogen beleven. De laatste keer was op 13 februari 2014 toen zijn True Tour halt hield in het Sportpaleis van Antwerpen. De eerste maal zag ik hem op Electric Daisy Carnival 2013 in Londen. Ik was op m’n eerste citytrip met m’n beste vriendin Angela, m’n eerste keer in Londen en omdat er ginds toen ook een festival plaatsvond, pikten we dat mee. Het was m’n eerste festival en door Avicii was het echt geweldig! Dat woord beschrijft het zelfs niet volledig… Ken je dat, zo’n gevoel van intens geluk, waarop je gelijk alles vergeet en gewoon puur in het moment zweeft en ja gelukkig bent? Wel zo’n gevoel had ik toen, die 20e juli van 2013, toen Avicii daar zijn plaatjes stond te draaien in het prachtige Londen. Ik heb enkele videobeelden vorig jaar op m’n YouTube kanaal en blog gezet en zet ze hier ook nog eens onder.

Ik kan ook nog andere video’s op m’n YouTube kanaal opzetten om zijn muziek te horen. Want de afgelopen maanden gebruikte ik twee keer een song van hem. Het maïs hakselen van 20 september 2017 op de tonen van Without You en ’s voormiddags op de boerderij van 21 januari 2018 op Lonely Together.

IMG_6336

In de berichten Muziekevenementen waar ik bij was en Je leeft maar één keer komt Avicii ook aan bod. Op de foto hierboven zie je Angela en ik stralen tijdens Avicii op EDC Londen.

3 gedachtes over “Avicii voor altijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s