Foto

Goeiemorgen deze morgen

Deze morgen was het een prachtige morgen! We hadden net gedaan met melken en ik was op de computer in de bureau enkele attentielijsten aan het checken toen ik het zag door het raam.. Paars, oranje en geel… Wat een kleurrijke zonsopgang in deze grijze weken! Ik sprintte om m’n camera en legde deze goeiemorgen vast in beeld. Ik word het nooit beu, foto’s van de zonsopgang, en Schorisse word ik ook nooit beu!

img_7603img_7613img_7610img_7600

Ik neem geregeld foto’s van de zonsopgang en telkens vanop dezelfde plaats – want de zon komt uiteraard ook altijd op dezelfde plaats op. Ik vind het gewoon ook prachtig om de kerk in beeld te hebben bij de zonsopgang want het creëert echt een landelijk gevoel bij de foto vind ik. Op m’n blog post ik wel niet alle foto’s die ik vanaf hier genomen heb, maar m’n eerste Foto blogbericht uit januari 2015 – bijna 4 jaar geleden! – bevatte drie foto’s van de kerk. Intussen zijn er trouwens geen wekelijkse vieringen meer in de kerk, op 25 december 2018 vond de slotviering plaats. De kerk wordt voorlopig wel nog niet ontwijd: doopvieringen, huwelijken en uitvaarten kunnen er nog doorgaan.

Ook in video’s komen beelden voor vanop diezelfde plaats: onze boerderij in de sneeuwSpring kicking in en ’s voormiddags op de boerderij.

4 gedachtes over “Goeiemorgen deze morgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s