Het boerenleven, Video

’s Voormiddags op de boerderij

Afgelopen zondag kwam de zon nog eens op! Anders ook wel, maar heel vaak zien we ze niet de laatste tijd. Daarom filmde ik ze eens, dan kan ik ze meerdere keren zien opkomen. Daarna filmde ik tijdens het voederen ook wat, niet zo veel, gewoon op twee plaatsen, maar de koeien zien eten kan ook zo mooi en rustgevend zijn! De simpele dingen hé! Dit is dus eigenlijk een gewone video van het leven hier op de boerderij in de voormiddag. Op een mooi liedje van 3 min gezet: Lonely Together van Avicii ft Rita Ora.

Ik maakte eerder ook een video over het voederen, ook met voederbieten. In het filmpje hierboven zie je dat ik afstap tijdens het afdraaien: dat is om de aftakas van de voedermengwagen ‘van schildpad op haas’ te zetten. Dit zou kunnen op de tractor gemonteerd worden maar is bij ons niet zo.

UPDATE AUGUSTUS 2018 Het is gebeurd: de hendel schildpad-haas staat op m’n tractor en nu kan ik dus blijven zitten. 😉

10 gedachtes over “’s Voormiddags op de boerderij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s