Het boerenleven, Video

Melken met een carrousel (31 mei en 3 juni 2017)

In eerdere video’s was het melken ook al deels te zien, zoals bij Grasdagen en Spring kicking in. Maar ik was al lang van plan er eens een volledige video aan te wijden – want hij draait intussen al meer dan drie jaar rond. Hier is het stap voor stap duidelijk hoe we te werk gaan in onze 24-stands melkcarrousel van GEA. Ik schreef die stappen bij het melken uitgebreid uit, met duidelijk foto’s, in één van m’n eerste blogberichten. Maar met een videocamera komt het nog meer tot leven. Welcome to my world! Want hier breng ik zo’n 4 uur per dag door. Met veel enthousiasme en plezier!

23 gedachtes over “Melken met een carrousel (31 mei en 3 juni 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s