Het boerenleven, Video

Spring kicking in (16 maart 2017)

Net zoals vorig jaar kon ik me ook nu niet inhouden om een video te maken van het begin van de lente. De zon zorgt voor meer energie, meer zin in de dag en meer leven op de boerderij! Dat is allemaal te zien in het filmpje… Van vele werken of zaken die in beeld komen, heb ik al een filmpje gemaakt en/of er toch zeker over geschreven: voederen, koeien met Telstarfactor, kalveropfok, kalverbodywarmer, kalveren met katrienewiel, pretty horses, Schorisse, melkveestal, melken… Maar videobeelden van een zonnige dag op de boerderij, op het lied Despacito van Luis Fonsi ft Daddy Yankee, zie ik altijd graag. Hopelijk jullie ook!

9 gedachtes over “Spring kicking in (16 maart 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s