Op stap

Slotviering Sint-Petruskerk in Schorisse

Slotviering 1Op Kerstmis wordt in de Sint-Petruskerk in Schorisse de laatste misviering gehouden. Om in schoonheid af te sluiten worden alle parochianen en sympathisanten uitgenodigd voor de kerstviering op dinsdag 25 december 2018 om 10 uur. In Schorisse werd een prachtige folder verspreid met indrukwekkende (lucht)foto’s en interessante weetjes over de Sint-Pieterskerk. Verder in dit bericht kunnen jullie deze foto’s en tekst allemaal zien en lezen. Velen gaan niet meer wekelijks naar deze kerk maar hebben toch mooie herinneringen: aan een doop, hun eerste communie, hun vormsel of een trouw. Deze slotviering zal een mooi afscheid worden. Al kunnen er voorlopig wel nog doopvieringen, huwelijken en uitvaarten doorgaan, tot de kerk een nieuwe bestemming krijgt.

Slotviering 2Slotviering 3Slotviering 4

3 gedachtes over “Slotviering Sint-Petruskerk in Schorisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s