Foto

Foto van januari 2015

Omdat m’n beste foto van de maand kiezen toch niet zo makkelijk is, dacht ik: “Waarom laat ik jullie niet kiezen?” Vandaar krijgen jullie 3 foto’s te zien en onderaan dit blogbericht kunnen jullie dan stemmen. 😉 Deze maand trok ik redelijk wat de kerk van Schuuse of een deel ervan dus de drie foto’s waar je uit kan kiezen zijn er met (een deel van) de kerk op. Twee keer bij zonsopgang en dit zorgde voor mooie,  prachtige effecten. Ook eens op een namiddag toen de duiven zot aan het doen waren!

Foto 1 – genomen 7 januariIMG_0592

Foto 2 – genomen 15 januariIMG_0810

Foto 3 – genomen 27 januariIMG_1316

2 gedachtes over “Foto van januari 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s