Foto

Schuuse deze ochtend

De laatste dagen kregen we de zon niet te zien, of toch niet dat ik me kan herinneren. Het zijn grijze, donkere dagen – de kortste dagen van het jaar ook. Vanochtend werden we wel even getrakteerd op een adembenemend kleurenspektakel! Rond half 9, net voor de zon zou moeten opkomen, kleurde de lucht paars en roze! Bijna zoals de foto’s die ik postte op 10 januari 2019 in Goeiemorgen deze morgen. Net zoals ik toen zei, herhaal ik het opnieuw: foto’s vanop die plaats, van de zonsopgang in het prachtige Schorisse, word ik nooit beu! There’s no place like home!

IMG_0546IMG_0549

Op bovenstaande foto kan je rechtsonder ook de grote kerstboom die aan de kerk staat, een beetje zien blinken. Wil je hem volledig zien? Ik deelde foto’s in Een kerstboom in Schorisse. Of kom hem gewoonweg zelf bewonderen! Schorisse heeft heel wat te bieden, zoals ik deelde in Het beste van Schorisse. In januari postte ik Zullezitters wandeling in Schorisse, een tocht van 7,5 km langs de mooiste plaatsen van het dorp. Nu geen tijd? In het voorjaar passeren de wielerklassiekers hier opnieuw, misschien een ideaal moment om Schorisse te ontdekken in de koers?

Ook overdag vallen trouwens af en toe prachtige weerfenomenen waar te nemen. In mei en juni kon ik er vastleggen met m’n camera. Ontdek ze in het bericht Our farm under a beautiful sky. Snel zijn om deze mooie momenten vast te leggen, is trouwens de boodschap. Want voor je het weet, is er geen wolkje meer aan de lucht.

UPDATE Ook op zondagochtend 29 december werden we verwend! Wat mooi om zo’n laatste ochtenden van het jaar te hebben! Meer van dat in 2020!

IMG_20191229_083111IMG_20191229_083058

Een gedachte over “Schuuse deze ochtend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s