Video

Onze boerderij in de sneeuw

Het heeft gesneeuwd! Het gebeurt niet zo heel veel, en dat moet ook niet, maar als het dan eens sneeuwt, leg ik dat graag vast. Daarom maakte ik een kort filmpje van onze boerderij in de sneeuw. Alles in het wit, het is eens een volledig ander zicht.

Vanop (ongeveer) die plaats heb ik al meerdere foto’s van onze boerderij gemaakt. In het blogbericht Onze boerderij op een herfstdag toonde ik een foto uit 2007 en 2015. Hoe de boerderij er eind de jaren ’70 uitzag, kunnen jullie zien in Onze boerderij in de tijd van oma. De evolutie van onze boerderij valt hier te lezen.

In de sneeuw doen wij wel eens zotte dingen, al is dat nu van in 2013 geleden. Frosting heet onze gekke traditie, kom het hier allemaal te weten.

6 gedachtes over “Onze boerderij in de sneeuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s