Foto

Our farm under a beautiful sky

Sinds onze droogstaande koeien hier op de weide aan ons hof lopen – dat is sinds april dit jaar – neem ik daar nog meer foto’s dan voordien. Van de koeien zelf, zoals in Na regen komt zonneschijn, maar ook van de koeien met de boerderij op de achtergrond.

Vanop de weide is onze boerderij prachtig te zien, ook in de tijd van oma. Deze winter nam ik foto’s van onze farm onder een prachtig sneeuwtapijt. Het weer geeft me altijd wel veel aanleiding om foto’s te nemen… Zoals ook eerder in de berichten Foto van januari 2015Aprilse grillen en Goeiemorgen, deze morgen. Speciale wolken en kleuren in de lucht leg ik heel graag vast op beeld. Een combinatie van dat met koeien en de boerderij, maakt het plaatje perfect voor mij! Ik heb zo’n momenten onlangs tweemaal vereeuwigd op beeld, en nu ook op m’n blog.

Op 28 mei verscheen er een regenboog boven onze boerderij. Dit moest ik eens fotograferen! Op Facebook postte ik hem al, met toepasselijke quote:

You can’t have a rainbow without a little rain

IMG_9880

Gisteren waren er heel veel kleine wolkjes allemaal mooi naast elkaar te zien. Geen idee hoe ze heten, maar het was prachtig! Zeker met onze koeien en boerderij erbij! Alsook een bijhorende quote:

Keep your head in the clouds

IMG_0487

Blijven dromen dus! Al stopten die wolkjes ook heel plots, wat eveneens een mooi zicht was. Ik maakte er ook een foto van, met Kasteel Grootveld rechts in beeld. Veel prachtigs toch, hier in Schorisse!

IMG_0506

4 gedachtes over “Our farm under a beautiful sky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s