Throwback thursday

A day on our dairy farm

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat ik deelnam aan de YouFarm International Video Contest. Ik maakte toen een video over een dag op ons melkveebedrijf. Dat was trouwens m’n eerste echte filmpje dat ik maakte, met m’n Canon camera. Jullie kunnen het blogbericht van toen hier terugvinden. Verder in dit bericht kunnen jullie het filmpje nog eens bekijken, dat intussen op YouTube meer dan 47 500 views heeft behaald!

Toch wel jammer dat m’n A day on our dairy farm video blijkbaar, zoals ik lees bij de reacties, enorm de ronde doet bij veganisten… Ze mogen dat zien, maar ik zeg jammer omdat hun reacties onder andere zijn: “Dit is afschuwelijk”, “Schandalig” en “Dierenmishandelaars”. Dat zie ik niet in m’n filmpje. Dan komen ze ook met hun uitleg en cijfertjes om zich te verdedigen, maar dat strookt niet met de praktijk, niet met hoe ik alles dagelijks ervaar. Ik blijf geloven in wat ik doe en blijf gepassioneerd!

Normaal wou ik gewoon een herinnering oproepen naar twee jaar terug. Maar toen ik die commentaren zag, wou ik toch kort reageren. Kort want ik vind het jammer dat ik me zou moeten verdedigen. Nu hierna heb ik het nog over m’n prijs en wat ik er met doe…

De prijs die ik won met m’n derde plaats was een super videocamera! Daar heb ik me intussen al heel erg met kunnen uitleven. Dat hebben jullie al kunnen zien, want ik post elke video die ik op m’n YouTube kanaal plaats ook hier. M’n laatste video, over melken met een carrousel, is op een goeie week bijna 1200 keer bekeken. Van m’n 29 video’s is de meest bekeken die over grasdagen: meer dan 5000 views. Het is leuk wanneer een filmpje graag bekeken wordt, maar ook de minder populaire heb ik met plezier gemaakt. Ik hou ervan hetgeen waarvan ik hou in beeld te brengen. En ik ben blij dat jullie er (al dan niet graag) naar kijken! Bedankt, kijkers en lezers!

2 gedachtes over “A day on our dairy farm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s