Foto

Vera en haar dochter

Donderdag vertelde ik nog over koetjes en kalfjes samen op de foto, nu heb ik enkele nieuwe foto’s. De koe genaamd Vera werd vrijdag voor de tweede keer mama. Het werd, na Marilou vorig jaar, terug een vaarsje. Voor de geboorte zelf was ik te laat, maar het aflikken kon ik wel op foto vastleggen. Na een 10-tal minuutjes was Vera echter moe, en legde ze zich bij haar kalfje neer. Zo likte ze haar dochter verder af en dat zorgde ook voor mooie plaatjes! Wie trouwens een idee heeft voor een naam, reageer gerust op dit bericht!

IMG_9772IMG_9678IMG_9685IMG_9700IMG_9729IMG_9747

7 gedachtes over “Vera en haar dochter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s