Throwback thursday

Vorig jaar sneeuwde het al!

De komende dagen wordt het grijs en gaat het regenen, echt herfstweer, maar vorig jaar was het al winter: het sneeuwde toen op 30 november. Ik deelde enkele foto’s van sneeuw in de stal, vorig jaar niet zo veel maar ik ging ook wat verder terug in de tijd. Na die eerste sneeuw, waarin ik geweldige kalffoto’s maakte voor m’n kerstkaartjes, kwam er nóg meer naar beneden dwarrelen op 10 december. Het begon tijdens het voederen en dus mochten de koeien ook wat sneeuw eten. Kijk verder in dit bericht naar enkele foto’s van hoe wit het er toen aan toe ging.

In het filmpje over voederen kunnen jullie goed zien hoe alles in zijn gang gaat. In januari van dit jaar maakte ik een simpele versie: ’s voormiddags op de boerderij. Daar zie je ook de ademlucht van de koeien, heel speciaal om in een video te zien. In januari van 2017 filmde ik kort Onze boerderij in de sneeuw. Ik heb dus precies al veel geblogd over sneeuw, want het blijft dan ook een uitzondering, en maar best ook.

Een gedachte over “Vorig jaar sneeuwde het al!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s