Foto

Nichtjes op wandel met Bex

Ik weet het, ik kan maar niet zwijgen over Bex! Maar toch plaats ik nu een derde bericht over haar, na de aankondiging van haar geboorte en de bekendmaking van haar naam. Het is een prachtig fotoverslag van onze nichtjes Tessa en Yara die op wandel zijn met haar. Ze vonden het super tof, net zoals wij toen we klein waren. De nichtjes waren een week op verlof en hielpen me onder andere met voederen. In januari 2016 vertelde ik al dat zij me wel eens helpen en dat de verreiker dan vol zit. Toen zei ik nog dat ik niet echt een mooie foto heb die dat toont. Wel nu heb ik dat wel. Alle prachtige foto’s vinden jullie in dit fotoblogbericht!

IMG_2182

13 gedachtes over “Nichtjes op wandel met Bex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s