Throwback thursday

Op stap met de kalfjes

Vandaag hebben we samen met de stagiair, een student diergeneeskunde, kalveren verhuisd. Eerst die van een goed half jaar en dan de kleine kalfjes. Het deed me terugdenken aan onze kindertijd, toen we met de kalfjes rondwandelden samen met de buurmeisjes. We speelden eigenlijk boerderijtje op de boerderij. Ik heb er een prachtige foto van gevonden, een foto uit de zomer van 2003. Net als vandaag was het toen een heel mooie zomerdag. Toen konden we nog niet heel veel helpen want we waren nog klein en dus speelden we maar met de kleine koetjes. Mooie herinneringen!

2003-08

Een gedachte over “Op stap met de kalfjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s