Flashback friday

Van nichtjes naar nichten

In de zomer van 2019 waren onze ouders 30 jaar getrouwd! Toen was er nog geen sprake van COVID-19 en dus werd hun parelen jubileum uitgebreid gevierd. Met de 4 zussen staken we vanalles in elkaar, zo deden we ook een foto van bijna 25 jaar oud na. Het avontuur en het resultaat kunnen jullie herbeleven in het bericht Van zusjes naar zussen. Vorig jaar kon ons nichtje Yara eind september uiteindelijk haar vormsel doen. Een groot feest heeft nog niet kunnen plaatsvinden, maar met de dichtste familie kwamen we wel eens bijeen. Dit vond plaats tussen de twee lockdowns, toen we wat meer mensen mochten zien. Er werden mooie foto’s genomen, waarop te zien is dat de nichtjes geen kleine meisjes meer zijn. Vandaar zet ik verder eens twee foto’s onder elkaar… Van nichtjes naar nichten!

Deze eerste foto werd genomen in de zomer van 2015. Van links naar rechts: zus Stefanie, nichtje Tessa, ik, zus Sofie, nichtje Yara en zus Valerie. Aangezien onze vaders Herman en Raf de enige mannelijke Van Bovens zijn – ze hadden nog 3 zussen – zijn wij de enige Van Boven nakomelingen! Zes vrouwelijke Van Bovens!

Nu heeft nichtje Yara haar vormsel gedaan en zit ze in het middelbaar! Zo’n grote, slimme en knappe meisjes! Hierboven van links naar rechts: ik, nicht Tessa, zus Valerie, zus Sofie, nicht Yara en zus Stefanie. Van lengte zitten ze intussen bijna gelijk met ons – of gelijk, want wij dragen hier dan nog hakken! Ik zie ze zo graag! Check meer foto’s van hen in 10 Year Challenge, Nichtjes op wandel met Bex (zomer 2017), Nichtjes op wandel met kalfjes (zomer 2019) en Power to the girls (zomer 2020). Op naar nog veel meer avonturen samen!

4 gedachtes over “Van nichtjes naar nichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s