Op stap

Hoevewandeltocht Maarkedal

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert de Landelijke Gilde van Maarkedal hun jaarlijkse hoevewandeltocht. Dit jaar vertrekt de tocht op de hoeve van de familie Lamon, gelegen op de Bovenstraat 18 te Maarke-Kerkem. Deze deelgemeente ligt naast Schorisse, de deelgemeente waar wij wonen. Tijdens de hoevewandeltocht kan men vragen oplossen en proeven van streekproducten. Voor alle details, lees zeker verder.

De streekproducten die te proeven zullen zijn, zijn: een fruitpunch, een ijsje van geitenmelk, een droge worst van de hoeveslagerij, een ambachtelijk gebakken pannenkoek en een drankje.

De kostprijs voor de wandeling en het lekkers: 10 euro voor een volwassene en 7 euro voor een kind jonger dan 10 jaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dit kan tot vrijdag 25 augustus. Meer info daarover vind je door hier te klikken.

Op de flyers en website is de promotiefoto er een waar wij op staan. Vorig jaar stapten wij samen met onze hondjes de prachtige wandeling. Ook dit jaar smeren we onze beentjes terug in!

Hoevewandeltocht 2016

Een gedachte over “Hoevewandeltocht Maarkedal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s