Throwback thursday

Wandelen met de kalfjes werden we niet beu

Het is tijd om nog eens een boerderijfoto te plaatsen van vroeger: tijd voor een Throwback Thursday dus. Ik werd de laatste maanden meerdere keren aan de momenten herinnerd waarvan ik jullie nu enkele foto’s zal tonen. Vandaag ook, want we hebben nog enkele jonge beestjes buiten gestoken.

Ze zijn een touw aan hun kop niet meer zo goed gewoon als vroeger. Alhoewel we ze het wel nog leren, want we verhuizen ze altijd met een touw, nooit al loslopend. Maar vroeger, toen waren het echt schaapslammetjes! (Zo zeggen wij dat toch wanneer beestjes heel erg tam zijn.) Ik heb in juli vorig jaar al eens een foto getoond van het boerderijtje spelen in 2003. Nog een andere gerelateerde foto dateert al van in 1999: van kleins af aan.

De foto’s die ik vandaag zal tonen, gaan terug naar de zomer van 2005. Welgeteld 11 jaar geleden dus, toen ik 13 was. Nog steeds met de buurmeisjes, maar ook met de nichtjes en zelfs met een vriendin van op school. Het blijven allemaal één voor één herinneringen die me altijd zullen bijblijven!

 

3 gedachtes over “Wandelen met de kalfjes werden we niet beu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s