Foto

Walking on sunshine

IMG_1638Bellini, dochtertje van Bex en kleinkalf van Becky, stelt het heel goed – in tegenstelling tot haar mama, die al naar de dierenkliniek moest. Bellini is intussen meer dan een week oud en mocht voor de eerste keer gaan wandelen! Nichtje Yara nam haar bij de halster en leerde haar hoe het moet. De nichtjes hebben dat al nog gedaan, zoals ook bij mama Bex! De foto’s die ik genomen heb, op waarschijnlijk een van de laatste zonovergoten zomerdagen, zijn ontzettend schattig en vertederend! Ze tonen heel goed hoe Bex en Bellini op elkaar lijken, op het einde van dit bericht zet ik ze eens beide onder elkaar. Zie jij de zeven verschillen?

Eerst krijgen jullie nu een foto van Bex als kalf, genomen in augustus 2017, daaronder een van Bellini. Een kalf wordt dus inderdaad koe op twee jaar.

IMG_2254IMG_1694

Dezelfde volledig witte poten, zwarte oren en mooie witte bles! Het grootste verschil is volgens mij toch wel het oormerknummer! 😀 Dit is trouwens sowieso bij elk rund verschillend want dit is hun officiële identiteit. Jullie kunnen er alles over lezen in Oormerk, halsband en pootband. Ik geef elk kalf kort na de geboorte ook een naam, om het even welke, die ik opsla in Ceres, een softwareprogramma voor ons rundveemanagement.

Een gedachte over “Walking on sunshine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s