Flashback friday

Een kerstboom in Schorisse

Schorisse is misschien een klein dorpje, we hebben wel al enkele jaren tijdens the most wonderful time of the year een grote kerstboom! Initiatiefnemers zijn de heren van het feestcomité Wij Heeren van Schoorisse – bekend van evenementen als La Doesse Schuuse en De Mirakelmakers van Schuuse. M’n papa en nonkel hebben al tal van bomen veilig naar het kerkplein gebracht! Dit jaar staat er sinds afgelopen zaterdag een prachtig exemplaar te blinken, verder in dit bericht zien jullie hoe hij er uit ziet! Twee jaar geleden kon ik trouwens een magische foto nemen van de grote kerstboom in hartje Schuuse…

Dit jaar werd het een lange smallen. Hij mag er zeker zijn!

IMG_0016

Twee jaar geleden sneeuwde het op 11 december – onder andere. Ik wandelde eens door het dorp en zag magische taferelen! Om naar te kijken is dat toch prachtig, om in te werken is sneeuw al heel wat minder, zoals ik vertelde in Sneeuw in de stal.

IMG_7648IMG_7663

Zeven jaar geleden deelde ik op 19 december een foto van de kerstboom van Schuuse op Facebook. De originele foto’s heb ik niet meer staan want onze externe harde schijf crashte eens – en hopelijk nooit meer. Gelukkig staan er veel foto’s op Facebook van in die tijd, en krijg ik zo vaak een mooie herinnering te zien, die ik nu ook met jullie kan delen. De feesten van de Heeren die toen gingen plaatsvinden: de 30 uren van Schuuse!

337261_4774493235504_181558579_o

Momenteel ben ik trouwens waarschijnlijk op een nog grotere kerstboom aan het kijken… Ik ben namelijk op citytrip met srprs.me, samen met zus Stefanie! Waar we nu juist zijn terecht gekomen? Jullie lezen het binnenkort, hier op m’n blog!

Hoe ik dit bericht dan trouwens heb geschreven? Ik heb het eerder uitgetypt en ingepland om vandaag te verschijnen. Het omgekeerde heb ik trouwens ook al gedaan: antedateren of een bericht dat ik geschreven heb, een eerdere datum geven.

UPDATE: Lees over m’n verrassingsreis!

3 gedachtes over “Een kerstboom in Schorisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s