Op stap

Op citytrip met srprs.me

Vorig jaar gingen m’n zus Stefanie en ik op reis naar Andalusië in Spanje, het jaar daarvoor trokken we naar Istrië in Kroatië. Ik maakte trouwens al eens een mooi lijstje van alle Places I’ve been, mét interessante links. Dit jaar planden we niets, maar toch begon het eind augustus, begin september wat te kriebelen… Ik zocht nog naar een last minute reisje niet ver weg maar uiteindelijk kwam het niet uit. We beslisten dan eens zot te doen: we boekten voor enkele decemberdagen een citytrip met srprs.me! Wat wil dit zeggen? We gaan op reis naar een onbekende bestemming!

Hieronder toon ik hoe de srprs.me website er uit ziet en werkt. “Ga op verrassingsreis en ontdek je bestemming vlak voor vertrek” staat er bovenaan te lezen. Hoe spannend is dit niet?! Je geeft het aantal reizigers in en duidt aan wanneer je wil vertrekken en voor hoe lang… Het srprs.me team gaat aan de slag en zoekt naar een retourvlucht én verblijf. Je kan ook kiezen voor een specifiek thema, zoals In control, New places of Solo together. Daarbij geef je wel een beetje een richting aan, maar toch blijft je bestemming een verrassing!

srprs.me

Wij kozen voor het thema New places, waarbij je sowieso naar een nieuwe bestemming reist! Je geeft namelijk de Europese steden op waar je al geweest bent, zodat ze je naar eender welke andere bestemming in Europa kunnen sturen. De enige zekerheid is dat je vertrekt tussen 7 en 16 uur vanop Brussel Zaventem, en ook enkele dagen later terug naar hier reist tussen 14 en 22 uur.

Explore new places

Een week op voorhand krijg je het weerbericht meegedeeld, zodat je toch weet wat er in je bagage moet. Maar je kraskaart met bestemming, hou je voor op de luchthaven. Ik zal in december hierover wel alles in geuren en kleuren vertellen! Ik ben benieuwd!

Srprs geboekt

4 gedachtes over “Op citytrip met srprs.me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s