Op stap

Komend weekend: Mirakelmakers van Schuuse

Komend weekend is het zover: de Heeren van Schoorisse organiseren een indrukwekkend feest! Drie jaar na La Doesse Schuuse belooft het opnieuw een knaller te worden! Zowel op vrijdag 7, zaterdag 8 als zondag 9 september nodigen de Mirakelmakers van Schuuse, zoals ze zich noemen voor deze feesten, jullie uit in het hart van Schorisse. Er zal voor iedereen wat wils zijn: een fuif voor de jeugd, heel wat spelen voor de kinderen, spaghetti en brunch voor iedereen, muziek, toneel, watervoetbal én mirakels! Want laat jullie tijdens al deze activiteiten verrassen door wat de mirakelmakers in petto hebben! Bekijk voor alle informatie zeker eens de officiële website: mirakelmakers.be. Hieronder krijgen jullie de affiche, verder in het bericht plaats ik al twee foto’s van de locatie mét grot en chillhoek.

Mirakelmakers

Het zijn slechts twee foto’s, en het is nog enkele dagen op voorhand. Volledig af is het met andere woorden nog niet. Dat blijft een mirakel voor de openingsavond! Vrijdag vanaf 20 uur!

IMG_4028IMG_4032

4 gedachtes over “Komend weekend: Mirakelmakers van Schuuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s