Geen categorie

Antedateren van berichten

Het is sommigen onder jullie misschien al opgevallen: soms plaats ik berichten in het verleden. Op WordPress spreken ze van antedateren van een bericht. Met verleden bedoel ik tot enkele weken terug. Misschien een beetje vals spelen maar eigenlijk ook niet want vaak ben ik eerder al begonnen aan een bericht maar krijg ik het niet afgewerkt. Of heel vaak speel ik met het idee om iets te schrijven, maar ontbreekt me de tijd of de energie. Zeker in de zomer is er vanalles te doen op de boerderij én maak ik ook graag tijd voor ontspanning. Mijn blog raakt dan een beetje op de achtergrond. M’n hoofd en laptop zitten dan vol ideeën en berichten maar uiteindelijk komen ze dus wel online!

Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip! Hieronder toon ik jullie hoe m’n internet en bureaublad eruit ziet: m’n internet gevuld met verschillende tabbladen (“Bericht bewerken”) en m’n bureaublad gevuld met meerdere foto’s die ooit nog eens online moeten komen. Ik zit dus zeker nog boordevol ideeën! Hou m’n blog dus toch regelmatig in de gaten!

Bureaublad

Een gedachte over “Antedateren van berichten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s