Throwback thursday

#WeLoveLivestock

IMG_0012Op Agribex werd dit jaar door Brussels Livestock Show voor de eerste keer het magazine #WeLoveLivestock verkocht. Naast alle deelnemers aan de prijskampen stonden er ook enkele interessante artikels in. Aangezien ik twee jaar geleden tijdens de Farm Web Awards de award voor Farm Social Media Personality ontving, werd ook ik geïnterviewd om te kijken hoe het nu met mij en m’n blog gaat. Er kwam ook een professionele fotograaf langs op de boerderij, om bijhorende foto’s te nemen. Verder in dit bericht, laat ik jullie het resultaat zien.

Om de tekst goed te kunnen lezen, kan je op de foto’s klikken en inzoomen. Bij het blogbericht Tisha en haar puppy’s vinden jullie nog twee foto’s van mij door Marcel Van Coile.

IMG_0005IMG_0008IMG_0010IMG_0011

2 gedachtes over “#WeLoveLivestock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s