Foto

Fotoshoot vijfgeslacht

Nu we een vijfgeslacht hebben, moet ik dat toch wel tonen hé! Dus sloegen mama Veerle, zus Valerie, Wouter en ik de handen in elkaar… We haalden de koeien (Florina, Jules, Julianne en Jal) en het kalfje (Jolo) uit hun stal voor een fotoshoot! Een heel avontuur, maar de foto’s zijn zo prachtig! Het zijn er om in te kaderen! Zeker deze hieronder, die toont hoe trots en blij m’n moeder en ik wel zijn met onze vijf op een rij. De beestjes deden het trouwens echt geweldig op hun fotoshoot. Kijk en oordeel zelf maar! Check trouwens zeker ook the making of.

IMG_1783_3IMG_1697_1IMG_1634_2IMG_1768_1

12 gedachtes over “Fotoshoot vijfgeslacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s