Foto

White Christmas

Het is 10 jaar geleden dat we een witte kerst hebben gehad! In 2010 lag er een mooi laagje sneeuw, waarover ik 5 jaar geleden vertelde in Geen witte kerst. Ik toonde een foto van onze vierkantshoeve op Kerstmis 2010, heel idyllisch! Deze gekke frostingfoto dateert van 19 december 2010. Het jaar ervoor was er enkele dagen voor Kerst een pak sneeuw gevallen – waarvan op 25 december ook nog enkele restanten waren blijven liggen. Ik toonde in Sneeuw in de stal een feeërieke foto van Schorisse dorp onder een sneeuwtapijt, op 20 december 2009. Prachtig, maar het zorgde ook wel voor wat ellende. Nu ziet het weer er nog redelijk uit. Niet zo veel regen en niet zo warm als de afgelopen dagen, maar een ideale 6 graden en een streepje zon. Verder in dit bericht geef ik jullie nu op een andere manier wel een White Christmas!

Dat doe ik met vertederende foto’s van wit kalfje Arizona. Zij werd op 7 december op de wereld gezet door koe Alaska – m’n eerste zelfstandige KI-schepsel. Beiden zijn mooi wit met zwarte stipjes! Een ideaal kalfje om een kerstmuts op te zetten en prachtige kerstfoto’s met te maken. Hiermee wens ik jullie allen vanop de boerderij een zalig kerstfeest! Maak er het beste van!

Have a joyful Christmas time!

4 gedachtes over “White Christmas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s